viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Levante U.D. acudeix a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats per a agrair-li el seu ascens a Primera Divisió

El Levante U.D. així com centenars d’afeccionats van acudir ahir vesprada a la Basílica de la Verge dels Desemparats per a agrair a la Mare de Déu el seu ascens a Primera Divisió.

Allí els jugadors, el cos tècnic i la directiva van ser rebuts pel cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, el bisbe auxiliar de València monsenyor Esteban Escudero i el rector de la Basílica, Juan Bautista Antón.

El Cardenal va felicitar al Llevant i va assegurar que “heu fet una gran temporada perquè heu sigut equip i avui veniu ací perquè sabeu que Déu i la Verge dels Desemparats us han ajudat”.

Així mateix, va reconéixer que l’ascens ha sigut “gràcies a la unitat de l’equip”. En aquest sentit, els va animar a treballar i sobretot,” a ser una pinya i a partir sempre de l’amor, com Crist i la Verge, que ens conviden a estimar als altres”. Finalment, va acabar encoratjant-los al fet que la temporada que vénen siguen “els primers de Primera”.

Per la seua banda, el president del club, Quico Català, es va dirigir a la Verge i va assegurar que “fa nou mesos vam venir per a demanar protecció i que en els mals moments ens portaràs en volandes i avui donem gràcies per la teua protecció i per haver-nos donat a tots lucidesa”.

A continuació, els capitans de l’equip van oferir en nom de tots els jugadors del Llevant una corona de flors amb els colors blaugrana típics de l’equip a la Mare de Déu i després van resar una oració.

Abans de la benedicció final el Cardenal va destacar que “el Llevant és un equip humil i la Mare de Déu, tal com expressa en el Magnificat, és dels humils”. Posteriorment, l’Arquebisbe va cridar un “Visca la Mare de Déu” i un “Visca el Llevant”. L’acte va finalitzar amb el cant de l’Himne de la Coronació per part dels centenars d’afeccionats que omplien la Basílica i que van rebre a l’equip al crit de “Som, som, som de Primera Divisió”.

Últimas noticias

Contenido relacionado