sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’horari de la biblioteca de la Vall d’Uixó s’ampliarà en el període d’exàmens

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ampliarà l’horari de biblioteca del 20 de novembre al 21 de gener, coincidint amb l’època d’exàmens i en la qual s’experimenta una major demanda del servei. La novetat d’aquest any és que la sala principal d’estudi serà la de la Caixa Rural Sant Isidre a petició dels usuaris, ja que en la de la plaça del Mercat es produïen molèsties durant el mercat dels divendres i els caps de setmana.

El regidor de Cultura, David Lluch, ha explicat que la sala d’estudi de la Caixa Rural Sant Isidre se situa “en un entorn més tranquil”, per la qual cosa els estudiants “ens havien demandat aquest canvi perquè necessiten un ambient més silenciós”. A més, aquest espai està majoritàriament dedicat a zona d’estudi, la qual cosa no passa a la Biblioteca Municipal on a la mateixa sala també es realitza el servei de préstec de llibres i hi ha ordinadors d’ús lliure, la qual cosa fa que “es produïsquen més sorolls”.

L’horari d’obertura ininterromput de la sala d’estudi de la Caixa Rural Sant Isidre serà de dilluns a divendres de 9.00 a 23.00 hores i els dissabtes i diumenges de 10.00 a 20.00 hores. Com a excepció, els dies 6 i 8 de desembre i 5 de gener l’horari serà de 10.00 a 20.00 hores i el 25 de desembre i 1 i 6 de gener romandrà tancada en ser festiu.

Quant a la Biblioteca Municipal, l’horari de dilluns a divendres serà de 9.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 13.00 hores. Els dies 6, 8, 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener estarà tancada.

Lluch ha agraït la col·laboració de la Caixa Rural Sant Isidre amb la cessió de les seues instal·lacions per ampliar aquest servei d’estudi durant aquesta temporada en la qual s’experimenta “un creixement considerable del nombre d’usuaris”.

Últimas noticias

Contenido relacionado