El Llevant suma d’un en un

Els 'granota' ha sumat un total de 8 empats en el que es porta de campionat de lliga i es converteix en l'equip que més suma punts d'un en un.

732
Sevilla i Llevant empataren a ocasions, parades, balons a la fusta i a 0 gols

El Llevant és l’equip amb major nombre de partits finalitzats en taules de tota la lliga de futbol professional. 8 punts molt valuosos per aconseguir l’objectiu de la temporada.

Els ‘granota’ va replegar el vuité empat de la temporada enfront del Sevilla en un partit amb alternatives de les dues bandes.

L’estadi Sánchez-Pizjuan és va omplir en poc més de la meitat de l’aforament per a rebre el seu entrenador, el ‘Toto’ Berizzo, en la tornada a la banqueta després d’haver anunciat en jornades passades que pateix una greu malaltia.

El Llevant necessitava sumar punts amb urgència. La darrera jornada va encaixar una dura derrota a casa front l’Athletic Club de Bilbao que els deixava molt tocats i que els arrimava un poc més a posicions cueres del tauler.

L’equip de Muñiz es presentava a casa d’un dels equips més poderosos del futbol nacional, el Sevilla CF, que a hores d’ara passa un dels pitjors moments de les darreres temporades, però sabent que devien treure alguna cosa positiva si volen mantenir les opcions de consecució de l’objectiu, mantenir-se en la categoria d’or

El partit va tenir més voluntat i ritme per part del ‘granota’ que no pas dels locals, que tan sols van poder començar a plantar cara el Llevant a partir de la represa.

Tot i el domini clar del Llevant, el partit va finalitzar amb empat a tot. Ocasions de gol clares repartides a les dues porteries, un remat al pal per a cadascun dels equips, i cap gol al marcador a la fi del 90 minuts. El Llevant necessitava treure alguna cosa positiva del Pizjuan, i ho va aconseguir.

Un punt d’or en un camp que és sempre molt complicat, però que va deixar l’equip dirigit per Juan Ramón López Muñiz amb molt bones sensacions futbolístiques i de conjunt. Tan sols va faltar materialitzar les ocasions que gol que si van tenir però que, malauradament, no aconseguiren transformar.