sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Llíria presenta les seues falleres majors de 2018, Carmen i Ainhoa

Llíria va presentar oficialment les seues falleres majors per a 2018 en el solemne acte d’exaltació que enguany va tindre lloc al teatre de la Banda Primitiva. La fallera major, Carmen Tórtola, i la fallera major infantil, Ainhoa Martínez, van arribar a la gala acompanyades per l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el regidor de festes, Pedro Vicente, junt amb les seues corts d’honor i els membres de la Junta Local Fallera.

Així mateix, Carmen i Ainhoa van comptar amb una invitada molt especial, la fallera major infantil de València 2018, Daniela Gómez, que no va voler perdre l’oportunitat de felicitar-les al seu dia.

L’alcalde i el regidor de Festes van donar pas a un dels moments més emotius de la vesprada, la imposició de les bandes que acrediten Carmen Tórtola i Ainhoa Martínez com a falleres majors de Llíria, passant a formar part ja de la història fallera de la localitat.

També van rebre estos distintius les components de les corts d’honor de les noves regines de la festa fallera. La major està formada per María Herrero, Mercedes García, Gloria Aliaga i Marta Torres, mentres que la infantil la configuren les xiquetes Blanca Pardo, Belén Morales, Marina Tomás i Irene Pablo.

D’esta manera, el col·lectiu faller de Llíria va homenatjar les seus noves ambaixadores en una vesprada de moltes emocions que a més va comptar amb la música en directe de la Banda Juvenil Primitiva de Llíria.

Últimas noticias

Contenido relacionado