sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Llíria instal·larà la seua oficina turística a l’edifici dels Mausoleus Romans

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i l’edil de Turisme, Ferran Pina, han assistit hui a la presentació dels 21 nous projectes turístics inclosos en el Pla d’Infraestructures Turístiques 2016 desenvolupat per la Diputació de València en coordinació amb l’Agència Valenciana del Turisme (AVT) . El president de la Corporació provincial, Jorge Rodríguez, la diputada de l’àrea, Pilar Moncho, i el secretari autonòmic de l’AVT, Francesc Colomer, han presentat esta iniciativa que pretén potenciar el valor turístic de les comarques valencianes.

Els acords subscrits pel Patronat de Turisme de València amb els 21 ajuntaments i l’AVT, serviran per a emprendre nous projectes estratègics que contribuiran a incrementar la competitivitat turística d’estos municipis.

En el cas de Llíria, es realitzarà una adequació de l’espai dels Mausoleus Romans de Llíria per a ubicar allí la nova oficina municipal de turisme i, recuperant la planta entresòl del mateix edifici, propietat municipal a què mai se li ha donat un ús, convertir-la a més en un innovador punt d’interpretació de les rutes turístiques de la localitat. Este projecte suposarà una inversió de 100.000 euros, a càrrec totalment d’eixe conveni firmat amb la Diputació de València.

El regidor Ferran Pina ha destacat els avantatges de traslladar la Tourist Info al jaciment històric, ja que “és un zona cèntrica molt transitada, resultarà una atractiva carta de presentació per als turistes que poden vindre a demanar informació i permetrà incrementar l’horari d’obertura dels Mausoleus Romans, sense costos afegits”.

A més, hi ha assenyalat que la col·laboració de Diputació i la Generalitat per mitjà d’estos convenis, “suposa un gran suport per a les destinacions turístiques de la província, no sols de platja també per al turisme cultural que promovem des de Llíria amb la seua important riquesa patrimonial”.

Últimas noticias

Contenido relacionado