06:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ontinyent CF necessita accionistes

Finalitzat el primer termini per a que els socis de l’Ontinyent CF subscrigueren accions de la Societat Anònima Esportiva sense haver arribat al límit mínim de Capital, s’obri un nou termini de 5 dies per a que els socis subscriguen noves accions per arribar a aquest límit mínim, devent els anteriors socis subscriptors ratificar la seua compra.

El club ha fet un recordatori especials als socis i sòcies de l’entitat esportiva que la Societat Anònima Esportiva, com a successora del club, respondrà de tots els deutes actuals existents del Club i que ascendeixen a 489.629€.

L’assemblea va aprovar el passat 21 d’abril per unanimitat iniciar el procés de conversió en societat anònima esportiva. La conversió en SAD semblava la forma més fàcil de liquidar el deute que manté el club amb persones i empreses. Aquelles que queden sense ser adquirides podran passar a formar part de qualsevol persona o empresa que vulga accedir sense necessitar ser soci, moment en el qual accedirien els futurs inversors de categoria multinacional.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado