lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Lucía Clemente: “Jo fa 10 anys que estic en política i si aleshores hi haguera existit Ciudadanos, m’haguera afiliat”

L'exportaveu popular de la Jana que es va donar de baixa del PP al juny per "desavinences amb la direcció comarcal i provincial", destaca ara que se sent "molt còmoda en la formació taronja"

Coincidint amb la Fira de la Jana, Ciudadanos, amb la presència de Toni Cantó, va fer públic que l’expopular Lucía Clemente, regidora a l’ajuntament, es passava a les files de la formació Taronja. D’ençà que al juny es donara de baixa del PP “per discrepàncies en la direcció provincial i comarcal”, Lucia explica a Actualitat valenciana que es va posar en contacte en el partit per conéixer com funcionava.

Ara, una vegada feta pública la seua incorporació, explica que Ciudadanos “és un projecte molt diferent per dins, al que era el PP perquè el partit popular s’havia convertit en una llista de cadires, i a l’interior ens van deixar abandonats i no s’han preocupat dels nostres interessos”.

Respecte al moment de fer pública la seua incorporació a CiudadanosClemente evita parlar d’estratègia i comenta que fins a principis d’agost, no es va fer efectiva la seua baixa i que “a principis de setembre, vaig decidir-ho, i són decisions que s’han de prendre i vam buscar el moment, que era quan Toni Cantó, que s’ha portat en mi des del primer dia, poguera vindre a la Jana per anunciar-ho, i així va ser”.

La regidora és plenament conscient de totes les reaccions que ha provocat la seua decisió i encara que evita parlar dels seus últims temps al Partit Popular i les clares desavinences i enfrontaments amb Miguel Barrachina confessa que no és l’única que ha canviat de files. “La majoria de companys que tinc que han abandonat el Partit Popular són també per discrepàncies, i és que saben com em van tractar, ho entenen perfectament”, explica.

A més reconeix que tampoc la seua ideologia era ben vista en el partit del qual se’n va anar: “jo sóc lliberal, sóc pro avortament, estic a favor de l’eutanàsia i eixes idees tampoc encaixaven massa bé, jo fa 10 anys que estic en polític i si aleshores haguera existit Ciudadanos, estic segura que m’haguera afiliat

Respecte del futur, reconeix que molta gent li va recomanar que no se n’anara “sense res” però el nou fitxatge de Ciudadanos considera que en la política “quan treballes voluntàriament el que és important és estar a gust en els companys, perquè jo estic en política per votació, així que d’ací a 4 anys, en el partit ja decidiran el que jo he aportat, ara l’única cosa que vull és que em deixen treball, que en el partit popular, no em deixaven”, conclou.

“Ara comence una nova etapa, estic molt il·lusionada, a més ací no tenim molta implantació territorial, a l’interior, Jo sóc una ferma defensora de pobles xicotets i no sempre tenim eixa oportunitat de què ens representen”.

Últimas noticias

Contenido relacionado