domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mallol (PP) celebra una nova caiguda històrica de l’atur al novembre que permet retallar un 39% la desocupació a l’Alcora des de 2011

“Aquesta és una tendència imparable. Una recuperació que volem que s’aferme, que es reforce i en la qual l’ajuntament, com a administració local i pròxima al veí, ha de seguir invertint”. Merche Mallol, portaveu del PP a l’Alcora i candidata al Senat, ha reivindicat la promoció de polítiques actives d’ocupació per a “continuar la senda del desenvolupament i creixement que hem iniciat i que a l’Alcora han permés que en quatre anys es reduïsca un 39% el nombre d’aturats en el nostre municipi”.

Per a la portaveu del PP, “la reserva de fons municipals que permeten oferir als nostres veïns alternatives d’ocupació ha de venir acompanyada per polítiques de rebaixa fiscal que injecten estalvis en els nostres veïns, que greixen les economies familiars i que permeten generar liquiditat i no asfixia”.

En aquest sentit, “mai s’hauria d’haver aprovat un increment de l’IBI per al pròxim exercici, ja que comportarà una pujada dels rebuts d’un 6%”. Un increment sol·licitat per l’alcalde de Compromís-Podem a l’Alcora, Víctor García, amb el respatler dels seus socis del PSOE i de l’exedil de Ciutadans, que “en la pràctica suposarà una despesa extra per als ciutadans de l’Alcora el pròxim any”. “Especialment nociu per a les famílies amb menys recursos, ja que els partits que governen l’Alcora no han establit cap filtre i aquells propietaris d’habitatges amb un valor cadastral inferior a 35.000 euros també es veuran afectats per aquesta mesura recaptatòria”.

Últimas noticias

Contenido relacionado