19:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mallol (PP) insta a Compromís i PSPV a invertir en els veïns els estalvis aconseguits a l’Alcora

En opinió de la líder del PP, “el pressupost de 2016 ha de permetre que els sacrificis que l’esquerra ens va obligar a aplicar, es retornen a les butxaques dels ciutadans”.

“Els estalvis que l’Alcora ha sigut capaç de generar a través de polítiques de contenció de la despesa provocades per la crisi que hem aconseguit resoldre han de tornar a les butxaques dels nostres veïns”. Així ho ha considerat la regidora del PP i candidata al Senat, Merche Mallol, qui ha reivindicat que “en un moment en el qual el deute està controlat, hi ha liquiditat i el motor econòmic torna a estar engreixat, la principal política del pressupost de 2016 ha de ser la d’apostar pels ciutadans”.

Lamentablement, tal com ha declarat l’edil, “la veritat és que les forces que ens governen, PSPV, Compromís, un expulsat de Ciutadans, i ara Podem, que s’uneix en campanya a Compromís, no aposten per aquest tipus de polítiques, ja que no s’ha rebaixat cap impost per al pròxim exercici”.

Al contrari, “la veritat és que l’Impost de Béns Immobles (IBI) s’incrementarà el pròxim exercici i suposarà una despesa addicional per a totes les famílies, totes, fins i tot aquelles amb rendes més baixes”, ha declarat Mallol.

“La nostra demanda ha sigut que aquest impost es rebaixara i, en cas de negativa, almenys es congelara, ja que la demanda d’actualització de valors cadastrals, que suposarà un increment del tribut, va ser sol·licitada pel mateix alcalde, líder de Compromís a l’Alcora”.

“És trist que tenint capacitat econòmica sobrada per a poder fer front a aquest increment, no hagen aplicat cap mesura de contenció fiscal”. “I ja no solament en impostos, sinó també en taxes, que creiem que també haurien de rebaixar-se o, en defecte d’açò, congelar-se”. “Així ho anem a reivindicar en el debat pressupostari de l’exercici 2016, exigint una aposta per les persones i una política eficaç de contenció de la despesa”. Perquè en opinió de Mallol, “no és el moment de dedicar 95.000 euros a reformar el saló d’actes de l’ajuntament, és el moment d’invertir aquest muntant en els ciutadans”, ha manifestat la portaveu del PP a l’Alcora.

Últimas noticias

Contenido relacionado