sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mallol (PP) planteja desenvolupar una guia local de comerços per a valorar el potencial econòmic de l’Alcora i incentivar les vendes

“Si hem aconseguit emprar a 352 veïns de l’Alcora en aquests últims quatre anys, devem ser capaços de seguir desenvolupant polítiques i accions que permeten la inversió en el nostre poble per a seguir incentivant el creixement i el desenvolupament”. Merche Mallol, portaveu del PP a l’Alcora i candidata al Senat, ha proposat l’elaboració d’una guia del comerç local amb l’objectiu de promocionar i incentivar les vendes en les desenes d’establiments que operen a l’Alcora i ofereixen un producte de qualitat amb un tracte estret i proper.

“La inversió en el nostre, la defensa del local, és sinònim de futur i progrés”, ha considerat l’edil. “Per açò, aquesta publicació podria ser útil no solament per a donar a conéixer l’oferta i servei que ofereixen els nostres professionals, sinó també per a fidelitzar vendes i per a captar a nous clients d’altres municipis”.

En definitiva, “una iniciativa que se sumisca a la bateria d’accions que han de permetre enfortir la nostra xarxa local de negocis i que han d’incentivar les vendes, greixar l’economia i, en definitiva, promoure l’ocupació a l’Alcora”.

La mesura, una de les accions contemplades pel PP en el seu programa electoral, s’ha de desenvolupar “acompanyat per impuls i col·laboració directa amb el comerç local”. De fet, “és necessari planificar campanyes divulgatives que afavorisquen les compres en els nostres negocis i fer-ho sense descurar el respatler i suport als emprenedors”.

De fet, des del PP advoquen per la consolidació del programa d’ajudes ja habilitat en el passat mandat per a les iniciatives empresarials i consideren fonamental “continuar i incrementar els fons dedicats a aquest objectiu”. “Apostar per açò és sinònim de creixement i desenvolupament”, ha considerat la regidora.

Últimas noticias

Contenido relacionado