18:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Maltracten a un gos brutalment i el llancen al fem en Xeraco

L’Ajuntament de Xeraco investiga el maltractament d’un gos raça yorkshire que va aparéixer en el fem amb ferides al cap, el morro nugat amb cinta aïllant i els ulls tapats. Les ferides eren de gran consideració i patia danys cerebrals irreversibles i per tant va haver de ser sacrificat.

Un veí de la localitat va acostar-se en sentir els plors de l’animal dins del contenidor de fem. Tot i que l’actuació de la Policia local, els serveis municipals i la veterinària de la localitat van ser molt ràpids no van poder fer res per evitar que l’animal fóra sacrificat, ja que els danys cerebrals eres irreversibles i li feien patir molt sofriment.

El regidor de Protecció Animal de l’Ajuntament de Xeraco, Iván dels Àngels, han assegurat que portaran aquests fets “on faça mancada perquè aquest delicte no quede impune” i ha agregat que usaran “totes les eines legals al nostre abast per a tal fi”.

“Un cas com a aquest, en què es barreja la tortura amb la sang freda de deixar morir lentament a un animal, no té precedents en el nostre poble, que es troba commocionat per la notícia”, ha conclòs.

Últimas noticias

Contenido relacionado