04:10 - jueves, 5 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Malva-rosa i Federico Mistral es baixen de la Secció Especial

Federico Mistral-Murta havia intentat llançar-se estos dos anys a barallar en la divisió d’honor dels monuments fallers, esta comissió de Benimaclet torna al seu “lloc natural” amb l’objectiu de realitzar un sanejament econòmic i social per a recuperar-se d’esta aventura que va començar en 2016 i va mantenir dividida des del primer dia a la comissió.

La falla es va llançar a especial i va perdre un dels seus estendards: ser, després de Na Jordana i Pilar, la comissió que més anys seguits portava aconseguint premi. Els jurats d’especial van ser implacables i van trencar una ratxa de més de 40 anys. Ara tornen al seu lloc per a restablir-se.

Malva-rosa-Antonio Ponz-Cavite feia 17 anys que batallava en la categoria, no obstant això, no arribarà a complir la majoria d’edat. La necessitat d’apostar en altres projectes més accessibles i rendibles com la falla infantil i la il·luminació artística obliguen a ser més rendibles.

Baixada a Primera B

La falla baixarà el seu monument a Primera B i serà des d’ací on intente collir glòria en la seua divisió de cara a la proximitat del 75 aniversari de la comissió.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado