martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un jove amb armes simulades i d’aire comprimit en el seu cotxe a la Malva-rosa

També van trobar navalles, diverses plaques de matrícula i eines usades presumptament per a cometre robatoris, així com un diari on es reflecteix pel que sembla la sostracció d'un DNI i de les plaques de matrícula

Agents de la Policia Local de València han detingut a un jove de 19 anys que portava en el seu cotxe diverses armes simulades i d’aire comprimit, així com navalles, un garrot i eines usades pel que sembla per a cometre robatoris, segons fonts policials.

Els fets van tindre lloc a les 11 hores d’aquest dijous en la zona de la Malva-rosa mentre la patrulla realitzava funcions de trànsit, quan van observar a un vehicle estacionat amb un para-sol posat en la lluna davantera i amb una persona asseguda en la part posterior.

En preguntar-li per la seua estada en el turisme i com que no donaba resposta una resposta clara se li va demanar que abandonara el mateix per a practicar una inspecció.

I dins del vehicle es van trobar diverses armes simulades i també d’aire comprimit, així com navalles, diverses plaques de matrícula i eines usades presumptament per a cometre robatoris, així com un diari on es reflecteix pel que sembla la sostracció d’un DNI i de les plaques de matrícula.

El detingut ha passat ja a disposició judicial, segons la Policia Local.

Últimas noticias

Contenido relacionado