05:10 - jueves, 5 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Manises aposta pels mitjans sostenibles amb la col·locació de 26 aparcabicicletes per la ciutat

La regidora de Mobilitat Urbana Sostenible, Carmen Moreno, ha destacat que “és la nostra intenció fomentar les formes de desplaçament més sostenible i per eixe motiu tractem de facilitar els desplaçaments en bicicleta amb la possibilitat d’aparcar-la de forma més segura en punts estratègics de la ciutat”.

A més, seguint en la línia d’actuació d’aquesta regidoria, s’ha realitzat un estudi d’itineraris ciclistes que tractarà d’analitzar quins són els camins més segurs per utilitzar la bicicleta en trajectes curts. Aquest estudi també ha contemplat la possibilitat d’enllaçar una punta amb l’altra del poble, ja que Manises, per la seua morfologia és una ciutat allargada amb dificultats de connexió des d’una banda a l’altra.

El carril bici actual es talla en diversos punts de la ciutat per tant, falta executar la continuïtat del mateix i també s’ha contemplat la possibilitat d’afegir-nos transversalment a l’anell ciclopeatonal verd metropolità de València que, en un principi, arribava només fins a Quart de Poblet, però que un projecte futur unirà també la capital amb la nostra ciutat.

D’altra banda, s’està fent un estudi de camins escolars segurs amb la finalitat de què, tant xiquets com majors, tinguen la possibilitat de beneficiar-se d’una millor qualitat de l’aire i una conservació del medi ambient al utilitzar mitjans més sostenibles. D’aquesta forma, es fomenta també l’autonomia dels xiquets i xiquetes en els seus trajectes quotidians.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado