jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Marco debatrà sobre la gestió econòmica municipal en les grans ciutats amb els alcaldes de València, Alacant i Elx

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, participarà dimarts que ve 26 de gener, a les 19 hores, en el debat organitzat per la Reial Societat Econòmica d’Amics del País de València (RSEAP) sobre la “Gestió Econòmica Municipal en les Grans Ciutats”. La cita serà en el saló d’actes del Conservatori Professional de Música de València, Edifici Històric de la plaça de Sant Esteve 3, i al costat de l’alcaldessa participaran l’alcalde de València, Joan Ribó; l’alcalde d’Alacant, Gabriel Echávarri, i l’alcalde d’Elx, Carlos González.

Aquesta taula redona servirà per a posar en comú les polítiques econòmiques dels alcaldes de les quatre ciutats més poblades de la Comunitat Valenciana, responsables de la gestió directa de l’Administració Pública més propera per a més d’un milió i mitjà de ciutadans, encara que l’àrea urbana d’influència és molt major. Després de set anys de dura crisi, les últimes eleccions han propiciat que agrupacions de diversos interessos polítics assumisquen la responsabilitat de la gestió municipal d’aquests importants centres de poder local ja que la ciutadania ha apostat per una major participació en les responsabilitats de govern.

La taula redona començarà amb una presentació per part del director de la RSEAP, Vicente Cebolla, i a continuació intervindrà cada ponent amb un temps de 15 minuts, Joan Ribó abordarà la «Gestió econòmica del medi ambient», Amparo Marco analitzarà la «Gestió econòmica en temps de crisi, facilitar el pagament de tributs, les pautes que poden ajudar a les famílies perquè l’Ajuntament siga un aliat, no una càrrega»; Gabriel Echavarri parlarà sobre la «Gestió econòmica de l’impuls industrial de les ciutats» i Carlos González tractarà la «Gestió econòmica per a la contribució al desenvolupament sostenible des del municipal». A continuació hi haurà un debat, amb preguntes del públic assistent format fonamentalment pels socis i sòcies de la Reial Societat Econòmica d’Amics del País de València i personalitats convidades.

Últimas noticias

Contenido relacionado