sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Marco, ofereix col·laboració en el 150 aniversari de les relacions entre Espanya i Japó

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha sigut rebuda en l’ambaixada d’Espanya a Tòquio per l’ambaixador, Gonzalo de Benito Secades; el ministre conseller, Carlos Maldonado; l’agregada comercial, Áurea Iscar, i el conseller cultural i científic, José Antonio de Ory.
En la reunió s’ha abordat la cooperació entre tots dos països. En 2018 se celebren el 150 aniversari de les relacions diplomàtiques entre Espanya i el Japó. Marco, ha oferit la col·laboració de Castelló per a engrandir aquesta commemoració, que inclourà esdeveniments commemoratius en diverses ciutats. L’any que ve també es compleixen els 50 anys d’estada de la multinacional Ube Indústries en la capital de la Plana.
“Castelló vol contribuir a l’enfortiment de les relacions entre dos països que volen mantenir un elevat nivell de desenvolupament econòmic i benestar entre les seues ciutadanes i ciutadans”, ha expressat Marco. En eixe sentit, ha insistit en la disponibilitat de Castelló per a col·laborar en l’efemèride. “El futur agermanament amb Ube és un exemple de la unió d’interessos que tenen els dos països”, ha ressaltat.
Abans de la recepció diplomàtica, es va celebrar en Ube City un acte de comiat. A l’esdeveniment va acudir una àmplia representació de l’Assemblea Municipal, amb representants de la societat civil.
La visita oficial tenia com a element principal la formalització del procés d’agermanament amb Ube City. Marco, va lliurar la petició a l’alcaldessa, Kimiko Kubota, amb la qual es va definir la col·laboració econòmica, educativa, turística, esportiva, cultural i social.

Últimas noticias

Contenido relacionado