martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

“Una Marea per Aprofundir el canvi” presenta la seua candidatura

La candidatura de confluència “Una Marea per Aprofundir el Canvi” s’ha posat el vestit de gala per presentar el seu equip i el seu projecte que aspirarà a dirigir Podem després de l’actual Assemblea Ciutadana Valenciana que conclourà el pròxim 22 de maig. El candidat a la Secretaria General, Antonio Estañ, ha estat acompanyat per Sandra Mínguez, Daniel Geffner, Àngels Varó, César Jiménez, Maria Oliver, Ferran Martínez i Míriam Sáez.

“Amb aquesta candidatura hem unit a la majoria de la militància que ha alçat a pols este projecte des de 2014. Des de la generositat i l’entrega de molta gent hem armat el millor equip i el millor projecte per renovar Podem, per desenvolupar un Podem autònom i arrelat al nostre territori. Un equip plural, amb sensibilitats diferents però amb un projecte autònom i de renovació per a la nostra organització”, ha explicat Antonio Estañ durant l’acte.

Al seu torn, Daniel Geffner ha assenyalat la necessitat de recuperar “la rebel·lia inicial de Podem, la capacitat de condicionar i marcar la política sense atendre a cap pressió. Només amb eixa rebel·lia serem capaços de superar els límits actuals de l’Acord del Botànic”.

La candidatura és el fruit d’una confluència de 3 iniciatives per a l’Assemblea Ciutadana Valenciana: Aprofundir el Canvi, Marea Valenciana i Profundización Democrática. “Tres candidatures que hem fet documents participatius, que hem fet les llistes amb la participació de la militància; tres candidatures que apostem per tornar a la metodologia del Podem original com a la millor vacuna per corregir els tics de la vella política i fer de Podem una eina on tota la ciutadania siga protagonista”, ha afegit també Sandra Mínguez.

Últimas noticias

Contenido relacionado