jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Maria Josep Amigó visita la Mostra de vins, caves, licors i aliments tradicionals de la Comunitat Valenciana

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, visita aquest dijous la XXIX Mostra de Vins, Caves i Licors i la XXVII Mostra d’Aliments Tradicionals de la Comunitat Valenciana que acollirà el Jardí del Turia de València fins a diumenge que ve. La vicepresidenta estarà acompanyada en aquesta visita pel director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, a més d’altres autoritats.

Aquesta iniciativa està organitzada per l’associació per a la Promoció Agroalimentària de Qualitat de la Comunitat Valenciana (PROAVA), la qual té com a principal objectiu la promoció dels productes agroalimentaris de la Comunitat des d’un punt de vista cultural, divulgatiu i responsable, a través de l’organització d’esdeveniments en els quals es pretén acostar el productor al consumidor final d’una forma en què es democratitza la cultura vinícola i gastronòmica, cercant sempre idees imaginatives en què recolzar aquestes actuacions.

La present edició de la Mostra comptarà amb la presència de més de 40 cellers, 15 empreses productores de cervesa artesanal, una desena d’expositors dedicats als formatges i els embotits i fins a quatre Consells reguladors: Consell Regulador DOP Vins València, el Consell regulador DE Begudes Espirituoses Tradicionals d’Alacant, Vins Alacant DOP i Consell regulador DO Utiel-Requena.

En aquesta Mostra es donen cita cada any milers de persones i turistes que visiten la ciutat durant aquests dies. Actualment és considerat com el major esdeveniment de aroalimentació de la Comunitat Valenciana.

Últimas noticias

Contenido relacionado