domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Marina i la seua Cort d’Honor arriben al Palau de la Música

Les màximes representants falleres han arribat entre aplaudiments al costat d’altres càrrecs

Des que va rebre la telefonada el passat 10 d’octubre de 2018, la Fallera Major de València, Marina Civera, esperava el dia de hui amb molta il·lusió, una nit màgica dins del frenètic any que està vivint i del qual no desperta del somni, un somni que ja és una realitat.

Prop de les huit de la vesprada ja començava a respirar-se ambient de Falles als voltants del Palau de la Música i és que l’ocasió ho mereixia. Com no podia ser d’una altra manera la “Colla de Tabal i Dolçaina” ambientava amb la seua música la recepció dels convidats a esta nit tan especial.

El Palau de la Música esperava impacient al voltant de les 21:30 hores l’arribada de la Fallera Major de València, Marina Civera, en un dels dies més emocionants del seu regnat: la seua exaltació. Entre aplaudiments han anat arribant les Falleres Majors de València 2018, Rocío Gil i Daniela Gómez, al costat de la Fallera Major Infantil per al 2019, Sara Larrazábal, i la seua Cort d’Honor.

Seguidament ha acudit la Reina de la Magdalena 2019, Natalia Palau Bernad.

Alguns dels representants polítics que no han volgut perdre esta cita han sigut l’alcalde de València, Joan Ribó; la primera tinent d’alcalde, Sandra Gómez; a més d’una gran quantitat de representants polítics dels diferents grups municipals.

Minuts després, els voltants del Palau han rebut amb gran expectació a la que serà la màxima representant del món faller per al 2019, Marina Civera, amb el seu espolí blau atlantis, acompanyada per les dotze integrants de la Cort d’Honor. Junt a elles, per suposat, el president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset. També la mantenidora de l’acte, Rosángeles Valls.

Fotografies: Armando Romero

 

Últimas noticias

Contenido relacionado