domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Marta Sorlí (Compromís-Podem) visita L’Alcora

El cap de llista de Compromís-Podem a Congrés, Marta Sorlí, ha instat els veïns de l’Alcora a “votar perquè l’única cosa que s’incineri sigui la corrupció, l’amiguisme i la política dissenyada en contra de la ciutadania”

D’altra banda, la candidata de Compromís-Podem És el Moment, també ha visitat l’Alcora aquest matí per donar a conèixer les seves propostes davant la població. Sorlí ha aprofitat la visita per reunir-se amb l’alcalde de l’Alcora, Víctor Garcia, a qui ha agraït “la seva tenacitat per frenar la incineradora”. Sorlí ha reconegut a Garcia que “gràcies a la seva insistència i també gràcies a una Conselleria de Medi Ambient gestionada per Compromís, des del Consell s’ha declinat recòrrer la sentència que tomba el recurs interposat per Reyval. O el que és el mateix, entre un Consell compromès amb les persones i un alcalde que defensa les necessitats dels seus veïns, a més de amb la col·laboració de milers de alcorins i alcorines compromesos, s’ha pogut donar per tancada al malson de la incineradora ” .

Sorlí ha manifestat que “el 20D hem d’impulsar un canvi a Madrid. Portar el canvi valencià a Madrid, per evitar que els governs decideixin sobre els nostres municipis sense tenir en compte als seus veïns i veïnes. Això és, en definitiva el que en definitiva va fer el PP amb la incineradora, desoir a la ciutadania. Volem portar el canvi a Madrid perquè la política es faci de baix a dalt i s’escolte els ciutadans”.

Últimas noticias

Contenido relacionado