Martínez: “l’alcaldia no ha mogut un dit per intervenir la situació del Regina d’Almassora”

El PP d’Almassora, exposa que “el PSPV d'Almassora rebutja intervenir davant Torrescamara per a desbloquejar el Regina”.

577

El PP d’Almassora explica que, “el passat 22 de setembre l’empresa adjudicatària de les obres del col·legi Regina Violant d’Almassora, Torrescamara, va remetre una carta a l’alcaldia en la qual oferia al PSPV, partit que ostenta en l’actualitat l’alcaldia del municipi, intervenir per a resoldre el bloqueig, que des del passat 26 de gener pateixen les obres d’aquest centre educatiu”.
El Grup Municipal del Partit Popular va sol·licitar per escrit còpia d’aquest document. No obstant això, “de nou la negativa d’un dels dos ajuntaments d’Almassora a facilitar la documentació reclamada, aquells que diuen ser model de transparència”, va portar al PP a preguntar divendres passat en ple per les accions empreses per l’alcaldia per a desbloquejar una situació, que “manté a més de 600 alumnes sense data per a ocupar les noves instal·lacions educatives”.
“És molt trist que des de l’alcaldia ens hagen reconegut que no han mogut un dit per a intervenir davant aquesta situació”. “És l’Ajuntament d’Almassora el que ostenta l’adreça d’obra, i com a tal, entenem que hauríem d’exercir una postura de diàleg i comunicació per a resoldre, amb urgència, una problemàtica que creiem que és profundament nociva per als nostres escolars”, apunten els populars.
Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora, lamentava la posició “hermètica, tancada i negativa d’un PSPV, que demostra amb el seu rebuig a intervenir, que se situa del costat dels seus companys de files a València abans que adoptar solucions, que la comunitat educativa i tots els veïns d’Almassora reclamen per sentit comú”.
Des del PP “reclamem que no perden el nord, que actuen i intervinguen, perquè és Almassora la que ostenta l’adreça d’obra i es pot treballar perquè una situació, que a València han abandonat als terminis administratius, es pot resoldre amb mediació i diàleg. La que ens està reclamant a tots els partits polítics les famílies d’Almassora”.