domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Marzà materialitzarà els grans canvis educatius durant el 2017

El nou model educatiu encara no s’ha implementat del tot, el conseller de Compromís, Vicent Marzà, va fer notar des de setembre del 2015 que el vaixell de l’educació anava a girar en una direcció molt diferent de quan pilotava Mª José Catalá. Després de girar durant any i mig, ara és quan està disposat a anar a tota vetla en els canvis.

En el nou model lingüístic es prioritza l’ensenyament en anglés on abans tenia preferència el valencià. Açò acabarà amb els sistemes de PPEV i PPEC de doble línea de castellà i valencià. Tots els alumnes de la Comunitat Valenciana es regiran sota el mateix programa.

Durant els pròxims mesos, s’espera que abans de començar el cicle d’admissions 2017-2018. Els centres sàpiguen si mantenen el concert de Batxillerat i Formació Professional després d’aplicar els nous criteris de renovació, que són més restrictius que els que va implantar el PP. A això se li afegeix el nou protocol per als alumnes transsexuals que ha posat en marxa la Conselleria per tal de garantir el respecte a la seua identitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado