martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mateu Alemany nou director general del Valencia C.F.

El Valencia CF ha nomenat el Sr. Mateu Alemany Font com a director general de l’entitat. Alemany, advocat nascut el 1963, compta amb una important experiència de gestió en clubs professionals de futbol, ​​després d’haver ocupat diferents llocs d’alta responsabilitat en el RCD Mallorca.

Mateu Alemany Font (Andrach, Illes Balears, 1963) és un advocat espanyol i expresident del Real Mallorca, club que va presidir en dues etapes, entre els anys 2000 i 2005. Va accedir per segona vegada a la presidència del club el 15 de gener de 2009.

En 1990, el president del Mallorca, Miquel Contestí, li va oferir el lloc d’adjunt a la gerència del club. Des de llavors, el camí d’Alemany va ser meteòric durant els 10 anys següents. Va arribar a gerent del club de la mà de Miquel Dalmau, i va viure canvis institucionals d’importància, com l’arribada de Bartolomé Beltrán a la presidència o la compra del club per part del Grup Zeta i del seu president, el mort Antonio Asensio.

Florentino Pérez va guanyar les eleccions a la presidència del Reial Madrid en 2000, i llavors va demanar a Mateo Alemany que formara part de la seua Junta Directiva. Per a evitar l’adéu d’Alemany, el president del Real Mallorca en aquella època, Guillem Reynés, li va donar la presidència del club. Com a president, Mateu Alemany va aconseguir el major assoliment de l’equip a nivell esportiu, la victòria en Copa del Rei en 2003, en l’estadi Martínez Valero d’Elx contra el Recreatiu de Huelva. L’estel de l’equip era el camerunès Samuel Eto’o. En 2005, va abandonar la presidència del club després d’un agònic any en què només va poder salvar del descens al Mallorca el retorn de l’argentí Héctor Cúper.

En 2007, va liderar una candidatura fallida a la presidència de la RFEF.

Últimas noticias

Contenido relacionado