El Mediterrani guanya al Barcelona en un apasionant partit de voleibol

El Mediterrani dona un gran pas avance en la seua lluita per la salvació, i ix dels llocs de descens directe.

486

Ahir en el pavelló del Grau Pablo Herrera, els jugadors del Club de voleibol Mediterrani han realitzat una gran trobada davant el F.C. Barcelona, aquest es troba  Classificat en la lliga regular.

El primer joc ha començat amb avantatge per a l’equip local amb un marcador 7 a 5, on tots dos conjunts lluitaven cada jugada sense deixar escapar a l’altre en el marcador arribant igualats amb un marcador 15 a 17, destacant el joc dels col·locadors de tots dos equips Manolo Navarta i Sergi Arranz, que gràcies a la bona distribució del joc en atac, cap dels dos equips es distanciava en el marcador, arribant l’equip Castellonenc a prendre avantatge 21 a 20 després d’accions molt treballades de les seues centrals Ramón Pujol i Víctor Méndez, així i tot els de David Lorente donarien la volta al marcador posant-se per davant amb un marcador 24 a 25, que gràcies als seus atacants de punta PetrovGalindo i Vaig donar Betta aconseguirien tancar per la mínima aquest primer joc 25 a 27.

En el segon set arribaria la reacció dels d’Andy Rojas, que espentats pel seu públic tancarien un atapeït set 23 a 25. L’inici del set comença amb clar avantatge per als Castellonencs amb un marcador 11 a 6, on el bon joc realitzat en servei-defensa-contra-atac de Miguel Villasmil, José Antonio Salines i el mateix Andy Rojas obrin bretxa en el marcador aconseguint un clar avantatge que es mantindria fins al punt 22 a 14, però l’equip Català ha aconseguit reaccionar gràcies al joc de les seues centrals Vlasev i Altayo posant el marcador molt igualat 23 a 21. Malgrat la reacció del F.C. Barcelona el Mediterrani ha utilitzat els seus temps morts per a frenar l’envestida dels de David Lorente aconseguint tancar un igualat set 25 a 23.

Amb el partit empatat un set a un, tots dos equips eixien al tercer set molt centrats, els Castellonencs sabien que en cas de guanyar aquest set ja es feien amb un important punt en la seua lluita per la permanència en la categoria, així que disposats a açò es posaven per davant amb un marcador 8 a 6 i mantindrien un lleuger avantatge amb un marcador 16 a 13, arribant a la zona calenta del set amb un avantatge 22 a 17, però de nou el bon joc desplegat de Sergi Arranz gràcies a la seua bona distribució de l’atac i el seu gran servei posava de nou contra les cordes el set molt treballat des de l’inici dels d’Andy Rojas, però de nou diversos temps tàctics i instruccions des de la banqueta aconseguien acabar de tancar el set amb un atapeït 25 a 22.

En aquest moment l’equip Castellonenc aconseguia estabilitzar el seu joc i entrar al quart set molt centrat intentant aprofites més encara si cap al factor pista. I així va ser l’equip espentat pel públic del Pavelló Pablo Herrera prenia les regnes del joc aconseguint un avantatge 12 a 8, gràcies al bon joc en atac de Miguel Villasmil i el central Víctor Méndez, avantatge que es materialitzaria fins al punt 17 a 14, on ja amb aquest avantatge brille també la labor defensiva del líbero Castellonenc Luis Vives, i punt a punt arribaven tots dos equips a la zona calenta del set on Mediterrani s’ha mostrat molt ferm en les seues jugades d’atac aconseguint tancar el set i el partit per un marcador 25 a 21.

En aqueix moment es deslligava l’alegria en el Pablo Herrera, on l’equip es fica de nou en la lluita per la permanència gràcies a aquesta espectacular trobada davant el Futbol Club Barcelona.