sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Mercat de Nadal tornarà a Onda per a gaudir de les tradicions nadalenques

Onda dóna la benvinguda a la temporada nadalenca amb el tradicional 'Mercat de Nadal', que celebrarà una nova edició, els dies 1,2 i 3 de desembre, per a impulsar el comerç local.

El ‘Mercat de Nadal’ arriba a Onda el primer cap de setmana de desembre amb una extensa programació per donar la benvinguda a la temporada nadalenca. “Un any més suposarà el punt de partida dels actes que se celebraran durant el mes de desembre amb motiu de Nadal”, ha destacat el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas.
D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Onda torna a apostar per un esdeveniment que “dinamitzarà l’economia local i que farà del centre de la ciutat un lloc màgic i atractiu per onders i visitants de l’1 al 3 de desembre”. L’horari de el ‘Mercat de Nadal’ serà de 17.30 a 21.00 hores el divendres, mentre que el cap de setmana serà d’11.00 a 14.00 hores i de 17.30 a 21.00 hores.
Un any més se celebrarà al Raval de Sant Josep i totes les propostes dels comerciants aniran enfocades a les festes nadalenques. “D’aquesta forma, aconseguim que cada vegada més aquest mercat s’especialitze i propicie, que les compres nadalenques es facen a Onda”, ha afirmat Badenas, qui ha destacat que “el Mercat de Nadal, com altres fires o mercats que realitzem durant tot l’any, serà un gran atractiu i atraurà visitants d’altres poblacions de cara les festes nadalenques”.
El divendres dia 1, a les 17.30 hores, tindrà lloc l’obertura del Mercat, amb la participació de personatges Disney. Al voltant de les 18.30 hores, les reines de la Fira 2017, acompanyades per les seues corts d’honor, s’encarregaran d’encendre la il·luminació nadalenca en el municipi.
El dissabte, a partir de les 11.00 hores, se celebrarà el ‘Dia de la foto’ amb un photocall a càrrec de l’agrupació fotogràfica l’Art de la Llum. A més, els més petits podran gaudir de tallers nadalencs infantils i teatre, com a ‘Santa is coming to Onda’ a càrrec de Kids & Us, o l’obra del FIVO ‘Campament diversió’.
El diumenge, Papa Noel farà acte de presència en el ‘Mercat de Nadal’ al costat dels personatges de Disney. A més, els assistents podran participar en tallers i jocs tradicionals, i presenciar actuacions relacionades amb el circ.

Últimas noticias

Contenido relacionado