sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló acollirà el seu tradicional Mercat Medieval del 6 al 10 de desembre

Castelló potencia el ganxo turístic del Mercat Medieval amb més de 120 actes, amb quasi un centenar d'artesans, l'oferta gastronòmica i la recreació històrica.

Del 6 al 10 de desembre Castelló recrea el seu passat històric amb el Mercat Medieval, que enguany potencia el seu ganxo turístic gràcies a la participació de prop de 100 artesans, una variada oferta gastronòmica i la programació de més de 120 actes culturals i lúdics, especialment pensats per al públic familiar. La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha presentat avui al costat de Vicente Herrera, representant de Culthisme, aquesta nova edició del Mercat Medieval.
Desfilades històriques, espectacle de titelles, tallers infantils, exhibicions d’oficis artesans, concursos, falconeria, circ, treballs manuals, explica contes, animació, campament de soldats, músics de l’edat mitjana…, donen vida a un complet programa, que ofereix activitats pràcticament cada 20 minuts per a enriquir la visita al Mercat Medieval, que se situarà en els carrers Major, Cavallers, plaça de les Aules i plaça Maria Agustina. “Per la cridanera decoració dels carrers, pels productes artesans que es venen, per l’oferta gastronòmica i per l’àmplia varietat d’activitats programades, moltes d’elles per a públic familiar, el Mercat Medieval es converteix durant aquest pont de desembre en un bon motiu per a visitar Castelló i acostar-se fins al centre històric”, ha destacat la regidora Patricia Puerta.
Els carrers Major i Cavallers reuniran l’oferta d’artesans; la plaça de les Aules concentrarà l’oferta gastronòmica amb presència de tavernes, polperies, creperies, etcètera i en la plaça Maria Agustina se situarà un campament medieval, on s’instal·laran exposicions com la de la cultura càtara, es faran xarrades lúdic-culturals, jocs infantils, malabars, pinta cares, contacontes, màgia i també recreacions de combats amb la participació especialistes de cinema i televisió.
El Mercat Medieval obrirà des del dimecres 6 de desembre a les 17.00 hores fins al diumenge a les 22.00. La gran desfilada inaugural se celebrarà el dimecres a les 19.00 amb la presència del rei Jaume I, Na Violant d’Hongria i tota la cort de cavallers, bufons, xanquers, joglars i músics en directe. En finalitzar, es realitzarà la lectura de la Carta Pobla de Castelló atorgada pel rei Jaume I amb l’objectiu de “realçar el valor històric i la vinculació d’aquest Mercat Medieval amb el passat de Castelló”.

Últimas noticias

Contenido relacionado