10:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Més de 500 corredors participen en la Licitada a la Montieleta.

Dissabte passat Benaguasil acollia una de les carreres que gaudeix cada any d’un major nivell de participació, la Licitada a la Montieleta. Una trobada organitzada pel club ACPL amb la col·laboració de l’Ajuntament, que enguany ha celebrat la seua onzena edició i que va acollir a més de 500 corredors en un ambient d’esportivitat extraordinari.

Amb eixida i meta situades en l’avinguda de Montiel, corredors de totes les categories van recórrer els 10 quilòmetres de la prova que recorre els carrers de la localitat, i que té el punt fort en la pujada al Santuari de la Verge de Montiel. Prèviament a l’inici de la carrera es va guardar un minut de silenci en memòria del que fóra membre del club ACPLSimeón, i que va culminar amb un gran aplaudiment i amb el lliurament d’un llibre fotogràfic a la família present en la carrera.

Com és habitual en aquest esdeveniment, es va registrar en tot moment un gran ambient, tant per l’alta participació d’atletes, com per la presència de nombrosos veïns i afeccionats, que van voler gaudir de la carrera en directe, i animar també als participants en aquesta, aconseguint un any més que la prova haja transcorregut de manera modèlica.

Finalitzada la prova, en la mateixa Avinguda es va procedir al lliurament de trofeus per part de les autoritats locals als tres primers classificats de cada categoria, així com als tres primers locals a travessar la meta, a l’últim corredor a arribar a meta i al corredor més veterà.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado