Més de 500 persones han gaudit de les activitats de la Fira de la Salut de Borriana

La I Fira de la Salut de Borriana ha reunit hi ha associacions, clubs esportius i patrocinadors, que hi han aconseguit congregar a centenars de persones, en una cita matinal que ha sorprés per la multitudinària resposta de la ciutadania.

605

Borriana va celebrar ahir la primera edició de la Fira de Salut a la Plaça Major, organitzada per la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament, i que ha comptat amb “la necessària i inestimable col·laboració de clubs esportius, col·lectius socials de la ciutat i marques patrocinadores com el mateix Arenal Sound, que al costat de Món d’Animació han fet possible que tot haja eixit fins i tot millor del que esperàvem, amb unes xifres de participació multitudinàries que ens donen forces per a repetir l’experiència en pròxims anys”, com ha explicat l’edil de l’àrea sanitària, Manel Navarro.
Al costat d’ell, diversos representants municipals no han volgut perdre’s una cita, que per primera vegada se celebra en la ciutat i que tal com ha explicat l’Alcaldessa, Maria Josep Safont, “mostra la implicació i la capacitat organitzativa de la ciutadania de Borriana, ja que un aspecte tan necessari com la promoció de l’activitat física i els hàbits saludables en el nostre dia a dia, ha comptat tant amb el treball de tantes i tantes persones, com amb la participació massiva en les activitats i programació de la Fira”.
Han sigut prop de 500 les persones, que s’han inscrit en algun dels quatre passejos que s’han acabat programant cada 45 minuts aproximadament.
En el Carrer Major, la pilota valenciana era la protagonista, al costat del tenis i les activitats dels clubs esportius. A més, els jocs de fusta feien les delícies dels més xicotets i xicotetes, mentre en la Fira es podia esmorzar de forma sana i saludable, gràcies als productes de fruita, oferits per la regidoria.
En definitiva, i com ha volgut resumir el regidor Manel “estem molt contents amb la resposta dels i les borrianenques que al costat de les seues filles i fills i també persones majors s’han bolcat en aquesta Fira de la Salut, amb la qual volem conscienciar sobre la importància de portar una alimentació equilibrada, tenir un seguiment de la nostra salut, i promoure l’activitat física en qualsevol de les seues infinites variants, així que esperem que siga solament la primera de moltes més Fires de la Salut a Borriana”.