domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Més de 1000 voluntaris per a la marató del dissabte

La Marató BP Castelló en el seu programa d’actes acumula una agenda molt intensa durant aquesta setmana, es per aixó que necessita una gran quantitat de voluntaris per dur a terme tota la maquinària que hi ha al voltant de la carrera, per aixó s’ha demanat la col·laboració de asociacions i entitats per a ajudar en aquesta tasca.

Vint-i-tres associacions i prop de mil persones actuaran com a voluntaris i faran possible que se celebre la VI Marató BP Castelló. Des de la primera edició el programa de voluntariat s’ha erigit com un dels pilars bàsic i trets singulars d’aquesta prova. Tant ajuntament com Running Castelló volen reconèixer l’important treball, moltes vegades en l’ombra, que realitzen els voluntaris, a l’igual el suport incondicional de Cajamar amb el patrocini de l’activitat.

Aquests voluntaris realitzen multitud de funcions, abans, durant i després de la carrera, col·laborant en tasques com el control dels talls de tràfic, l’atenció en els llocs d’avituallament, lliurament de dorsals i presència en Fira del Corredor i en la Marató Infantil, muntatge i desmuntatge de la zona d’eixida i meta, tanques, publicitat, etc.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado