14:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Quinze agrupacions participaran en el III Festival Coral Ciutat de Vila-Real

Una quinzena d’agrupacions que tornaran a omplir de música nadalenca diferents espais de la ciutat, amb l’objectiu d’atraure al gran públic, dinamitzar el centre i impulsar l’activitat comercial.

En aquest festival, els grups Nou cor de l’Escola Oficial d’Idiomes (València), la Coral Polifònica a Capella (Navajas) i el cor infantil del col·legi Botànic Calduch i de la Unió Musical La Lira de Vila-real oferiran, aquest divendres a partir de les 18.00 hores, diverses audicions en l’entorn urbà. El mateix dia, a les 22.00 hores, tindrà lloc una de les actuacions estel·lars, el musical Nueve lunas, que la Coral Sant Jaume i l’Escola Coral de Vila-real interpretaran a l’Auditori de forma totalment gratuïta. L’espectacle compta amb la música d’Alfredo Sanz i la direcció escènica i artística de Pau Ayet, qui explicaq que “Nueve lunas ha sigut tot un repte per a la Coral i per a mi, que per primera vegada participe en aquest apassionant format del qual tots hem aprés”.

D’altra banda, el diumenge 20 a partir de les 20.00 hores, es produirà la XXIII Trobada de Nadales a la basílica de Sant Pasqual. La trobada coral comptarà amb la participació de la Coral de Barreros Mare de Déu del Lledó de Castelló, la Coral Polifónica Turolense (Teruel), la Coral Cantábile (Xest), la Coral Polifònica Marinyén (Tavernes de la Valldigna), la Coral Verge de la Font de la Salut (Traiguera) i les corals infantils i juvenil del col·legi Fundació Flors i de Filles de Maria del Rosari, de Vila-real, que precediran a la Coral Sant Jaume.

Últimas noticias

Contenido relacionado