martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Més d’un centenar d’entitats s’adhereixen a la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local de la Diputació

Tan sols dos mesos després de la seua presentació oficial, un total de 106 entitats, entre les quals 93 són ajuntaments i 13 entitats supramunicipals, s’han adherit a la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL), impulsada per la Diputació de València a través de l’empresa pública Divalterra. Aquestes organitzacions arriben a 191 municipis, la qual cosa suposa el 72% de les localitats de la província.

Les entitats adherides tenen a la seua disposició de manera totalment gratuïta un conjunt d’eines telemàtiques en el portal www.divaladl.es, amb versions personalitzades (portals locals) per a cada municipi que mostren continguts especialitzats en matèria d’empresa, emprenedors i cerca d’ocupació.

En paraules del president de la Diputació, Jorge Rodríguez, “es tracta d’acostar les noves tecnologies als municipis valencians i posar a la seua disposició una xarxa que va més enllà de la modernització de les institucions, ja que ofereix eines molt útils en una matèria tan important com és l’ocupació i ajuda a desenvolupar vies per a accedir a eixos llocs de treball”.

Una iniciativa que s’emmarca en l’aposta de la Corporació provincial, a través de Divalterra, de potenciar els recursos empresarials i millorar la competitivitat de les companyies valencianes. Un exemple és la càtedra impulsada conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, que té com a principal objectiu la millora de les condicions dels polígons industrials de la província.

La pàgina web de la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local ofereix una galeria empresarial online en la qual es pot consultar el directori de les companyies existents en cada municipi, oferint a cadascuna un espai web gratuït per a la seua promoció, així com una borsa de treball online en la qual es poden registrar ofertes i demandes de treball en clau local.

Últimas noticias

Contenido relacionado