martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mestalla es prepara per al derbi femení

Andrés Tudela, Sonia Prim, Ivana Andrés i Cristian Bou van estar presents en la roda de premsa conjunta prèvia al derbi valencià que es disputarà el diumenge a les 12 hores a Mestalla. Entrenadors i capitanes de tots dos conjunts van coincidir que l’escenari és alguna cosa que influirà en el seu joc de forma positiva en representar un extra de motivació en un partit on hauran de “controlar els sentiments i emocions”, tal com subratllava el tècnic del Levante U.D. Femení.

És una altra ocasió que aprofitarà el futbol femení per a guanyar visibilitat, tal com apuntaven les jugadores presents en aquesta roda de premsa. Sonia Prim afirmava que és un partit per a superar-se després dels més de 8.000 espectadors que van acudir al “Ciutat de València” en el partit d’anada i que “és bé que Iberdrola i els clubs professionals promocionen la lliga i el futbol femení”.

Andrés Tudela va assenyalar que aquest partit “és una festa per als dos equips”, però va incidir que cal no oblidar que s’enfronten davant un equip molt sòlid en el qual no poden fallar en res. D’altra banda, el seu homòleg, Cristian Bou, va ressaltar que davant les granotes hauran de donar la seua “millor versió perquè són els únics que ens han guanyat” alhora que insistia que el partit “serà una festa i volem que les xiques ho mostren en el camp”.

Amb el creixement exponencial del futbol femení, les capitanes van sentenciar que aquesta línia ascendent ha de ser continuada. La capitana llevantinista recalcava que “cal seguir creixent i sent importants dins dels equips i del futbol en general”, mentre reclamava una professionalitat major dins del futbol femení, línia que també va defensar la capitana valencianista Ivana Andrés.

Els entrenadors també van compartir impressions i similituds amb el partit d’anada. El tècnic del Levante U.D. Femení va assenyalar que els derbis són diferents i que el que ha passat fins al moment té poc a veure. “Quan xiule l’àrbitre serà una competició i anirem a guanyar. No ens acordarem del passat i el partit es decidirà en detalls”, va assenyalar Andrés Tudela, que també va indicar que, encara que siga una trobada diferent, seguirà sent un partit d’onze contra onze en el qual es disputaran 90 minuts.

Últimas noticias

Contenido relacionado