18:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Moliner destaca que el PP està preparat per a governar amb la legitimitat de les urnes

El president del PP de Castelló, Javier Moliner, ha presidit avui la junta provincial del PPCS en la qual ha destacat la necessitat d’un govern estable que defense “els grans interessos” de la majoria dels ciutadans d’Espanya i de Castelló. Segons el parer de Moliner, “el PP està llest per a governar amb la legitimitat de ser la força més votada i l’opció majoritària dels espanyols”.
[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Moliner: “Tenim l’obligació davant els votants de formar un govern estable per a seguir avançant a consolidar la recuperació econòmica”[/pullquote]
El president provincial ha assenyalat avui que “hi ha valors, com la Constitució, la unitat d’Espanya, la lluita antiterrorista, la posició d’Espanya davant Europa o seguir avançant en la millora de l’economia” que són prioritats compartides que han de prevaldre enfront de les diferències significatives i legítimes dels diferents partits.

I és que cal recordar que el mandat de les urnes del passat 20 de desembre reflecteix que el PP és la principal força amb una àmplia diferència pel que fa a la segona pel que “tenim l’obligació amb els votants” de liderar la conformació d’un govern estable “que permeta seguir avançant al país” i mantenir la normalitat de les institucions.

En el cas de Castelló, el líder provincial ha recordat que els votants de la província han donat un ampli respatler al PP per sobre de la mitjana nacional. Unes dades que “ens fan responsables amb la majoria dels votants que volen estabilitat i seguir avançant”. Moliner ha assenyalat que l’enlairament econòmic de la província “i la necessitat de reformes per a consolidar la recuperació requereixen d’una amplitud de mires, de responsabilitat i de ser persones d’Estat”.

En aquest sentit, els populars han analitzat avui en la junta del PPCS els bons resultats obtinguts en les passades eleccions en la província de Castelló ja que, dels 9 representants en joc, el PP de Castelló ha aconseguit cinc i ha obtingut un 32% de suport, guanyant en 106 dels 135 municipis de la província.

Així mateix, Moliner considera que “un govern del PSOE emmanillat per l’esquerra radical i els independentistes suposaria eliminar l’estabilitat que Espanya necessita”.

Últimas noticias

Contenido relacionado