sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Moliner (PP) defén el vot útil

“Enfront de la certesa que solament garanteix el vot al Partit Popular s’erigeix la incertesa d’una amalgama de partits polítics que en aquesta campanya han sigut incapaces de respondre una pregunta senzilla: quina serà la destinació dels vots que reben el dia 20”. Javier Moliner, president provincial del Partit Popular de Castelló, ha reivindicat el vot útil “per a un projecte sòlid, el nostre, el que defensa als veïns de Castelló, l’únic que dedicarà tots els suports rebuts en les urnes a seguir apostant per la creació d’ocupació, per fer créixer Espanya i per evitar que aquesta nació es trenque, com uns altres volen”.

El líder provincial del PP ha reivindicat que “durant els quinze dies de campanya, els electors han pogut constatar que l’únic projecte sòlid, cert i de futur és el del Partit Popular”. Un programa que “defensa la il·lusió pel desenvolupament i la recuperació, per les persones. El que va rescatar amb l’esforç de tots aquest país arruïnat per l’esquerra, que ara es presenta amb un programa incert, ja que cap de les opcions que aspiren a governar ha declarat públicament per a què utilitzarà el vot que reben aquest pròxim diumenge”.

Moliner ha reivindicat el desenvolupament i creixement aconseguit “per a seguir caminant per aquesta senda de recuperació que ens ha costat a tots grans sacrificis que no volem que tornen a convertir-se en desesperació de mans de l’esquerra”.

Per açò, “enfront de la incertesa, enfront dels clarobscurs de l’esquerra, els grisos que no declaren la seua voluntat, el PP demostra amb llum i taquígrafs que el nostre compromís és el de les persones, el de la recuperació, el que pot afirmar amb certesa que l’objectiu per al qual utilitzarà el vot rebut el dia 21 serà el de l’ocupació, el del creixement, el de la unitat d’Espanya”.

Finalment, Moliner ha reivindicat “el vot responsable i útil dels 135 municipis de la nostra província, els que hi ha els qui volen tancar, per a seguir caminant per aquesta senda de les oportunitats que ha posat fi a la desesperança i les llàgrimes que van causar les polítiques desnortades del PSOE”.

.

Últimas noticias

Contenido relacionado