domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Moliner (PP): “Votar al PP és l’única opció vàlida des de la raó, la reflexió i l’emoció”

[pullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Moliner: “Tot el que entronca amb la sensibilitat social té una bandera en les polítiques del Partit Popular[/pullquote]

El president del PP de Castelló, Javier Moliner, va presidir el dissabte un acte amb tots els interventors de Castelló que ha comptat amb la presència del sotssecretari del PP, Javier Maroto, i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

Moliner ha explicat que “el PP és l’única opció coherent perquè Castelló i Espanya seguisquen avançant”. El líder provincial ha al·ludit al fet que “som l’únic partit que defensa les tradicions, la llibertat, només el PP defensa sense cap complex tot el que ens defineix”. Moliner ha assenyalat que “tot el que entronca amb les emocions i la sensibilitat social tenen una bandera i una salvaguarda en les polítiques del Partit Popular”.

Segons el parer del president, “altres partits són els del riure” mentre que el PP “és el partit del somriure, la que genera la felicitat i el benestar de la gent”. Moliner, a més ha assenyalat que cal votar al PP “tant des de la raó, des de la intel·ligència i la reflexió com des de l’emoció: oferim solvència i resolució de problemes”.

El sotssecretari del PP, Javier Maroto, ha assenyalat que “des del PP anem a seguir treballant dur per un projecte de rigor en matèria econòmica, de rigor i d’ocupació enfront de les ocurrències dels altres partits”.

Maroto ha traslladat la seua solidaritat a les famílies de les persones mortes en l’atemptat d’ahir a Kabul i ha assenyalat que “la unitat és el que ens fa fort” enfront dels problemes globals.
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha explicat que “enfront de les ocurrències dels tripartits, quadripartits i pentapartits, l’únic partit que defensa els interessos dels ciutadans i les necessitats de la Comunitat és el PP”

Últimas noticias

Contenido relacionado