domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Moliner reclama els plans d’actuació per a Castelló al gener

El popular Javier Moliner ha fet pública la seua reclamació contra la Generalitat Valenciana en demanda de finançament concretant en cinc plans d’actuació que necesita la província per al próxim gener ja que “D’una altra manera, si s’articularen a través de convenis de col·laboració, podríem arribar a abril o maig amb tot per fer en qüestions que no podem retardar”.

Els cinc plans es concreten en:

  1. Combatir la plaga del mosquit tigre.
  2. Neteja de muntanyes per a la prevenció d’incendis.
  3. Pla d’empleo.
  4. Pla de transport a la carta.
  5. Pla d’excelència turística.

En la seua primera visita a la Diputació de Castelló aquesta mateixa setmana el president Moliner li va demanar a Puig que tinguera en compte a Castelló en igualtat de condicions que a la resta de províncies de la Comunitat Valenciana, doncs “la província de Castelló no és ni vol ser la germana xicoteta de la Comunitat. No som una província de tercera, no som la perifèria de la perifèria, sinó una terra humil que amb molt treball i talent ha sabut tirar endavant prestant el millor servei possible als seus pobles i als seus ciutadans”.

Moliner va tindre la seua reunió més recent aquesta mateixa setmana amb la signatura del conveni pel programa Xarxa Llibres, ha mostrat la seua “màxima lleialtat i disposició a col·laborar en aquelles iniciatives que ajuden a pal·liar manques i ajuden especialment als col·lectius més necessitats. L’única cosa que li exigisc és la mateixa lleialtat, que estic segur que tindrem”.

Últimas noticias

Contenido relacionado