jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Moncofa celebra el Dia Internacional de la Pau

L’Ajuntament de Moncofa, a través de la regidoria de Joventut, inicia aquest cap de setmana les activitats d’oci dirigides a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys; i joves de 13 a 16 anys. Aquestes activitats, desenvolupades per Esdeveniments i NC Teràpies, es divideixen per grups d’edat i es realitzaran tots els dissabtes fins al 26 de juny en el Local d’Associacions.

‘Tris-després de dissabte’ està dirigit a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys i es divideix en dos grups. El primer, per als menors de 6 a 9 anys, serà de 16 a 18 hores; i el segon, de 9 a 12 anys, es desenvoluparà de 18 a 20 hores.

A la nit arriben les activitats ‘Lluna-trix’ per a joves de 13 a 16 anys i es desenvoluparan en dos grups de 21:30 a 22:30 hores i de 22:30 a 23:30 hores.

Les activitats d’oci arrancaran aquest dissabte amb la celebració del Dia Internacional de la Pau amb una festa de benvinguda i jornades per a la pau.

En els tallers es treballaran valors com la cooperació, l’autoestima, la gestió de les emocions o la relaxació, entre uns altres; tot açò a través de jocs en un espai d’oci saludable on els xiquets, xiquetes i joves tinguen un punt de trobada en el qual reunir-se, divertir-se i conèixer-se.

Així es realitzaran activitats com a teatre, creativitat, taller de mindfulness, taller de musicoterapia, concursos, festes, tornejos, cinema i fòrum, i grabació d’un lip dup.

Últimas noticias

Contenido relacionado