sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Moragues: “avui han eixit tres licitacions, que ascendeixen a 81,22 milions d’euros”

El Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha valorat avui els diferents anuncis que s’han publicat en el Butlletí Oficial de l’Estat, relatius al Ministeri de Foment. “Avui han eixit tres licitacions que afecten, a les tres províncies i els projectes de les quals ascendeixen a 81,22 milions d’euros. Que per al Ministeri de Foment, la Comunitat Valenciana és prioritària és alguna cosa innegable i inqüestionable i el BOE avui ho torna a evidenciar”, ha afirmat Moragues qui ha ressenyat que “de nord a sud de la Comunitat, Foment està apostant per millors connexions que reberen directament en una major competitivitat i seguretat vial”, ha assenyalat. El delegat ha fet especial esment a la variant de Torrevella, la redacció del projecte, que ha assumit el Govern a pesar que hi havia un compromís perquè ho fera la Generalitat. “Com va dir ahir el ministre, hem agafat el bou per les banyes en aquest assumpte”, ha afirmat Moragues per a qui “els ciutadans no han de veure’s perjudicats pels vaivens i dubtes de les administracions. Per açò i pel ben i l’interés dels veïns de Torrevella i dels milers de turistes que visiten la zona en l’època estival, ens fem càrrec de la redacció del projecte”.

El Ministeri de Foment, tal com es publica avui en el BOE, licita el contracte de serveis per a la redacció del projecte de construcció de: “N-332. Duplicació de la variant de Torrevella”, per un pressupost de 0,99 milions d’euros, IVA inclòs. El pressupost estimat de les obres a projectar és de 40 milions d’euros. A més, també ha licitat un contracte de serveis per a l’execució de diverses operacions de conservació i explotació en carreteres de l’Estat a València per import 19,98 milions d’euros.
Per a finalitzar, licita el contracte de serveis per a l’actualització del projecte de construcció de: “Condicionament i reordenació d’accessos. Carretera N-232. Tram: Masia de la Torreta-Morella Sud”, per un pressupost de 0,24 milions d’euros, IVA inclòs. El pressupost total estimat de les obres ascendeix a 21,24 milions d’euros.

Últimas noticias

Contenido relacionado