viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Morella tindrà la il·luminació especial de Ferrero Rocher fins al dia 24 de gener

La il·luminació especial que ha instal·lat Ferrero Rocher a Morella brillarà fins al dia 24 de gener. D’aquesta manera, la localitat ha rebut un important regal amb aquesta notícia, ja que aquestes llums s’han convertit en un autèntic reclam que atrau milers de visitants de forma gairebé diària. Morella ha viscut el millor Nadal a nivell turístic que es recorda, gràcies a tota la campanya de promoció “un poble bell i bo” de Ferrero Rocher, que va culminar amb la instal·lació de la il·luminació especial.
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha agraït a Ferrero Rocher que “accepte la proposta de l’Ajuntament d’allargar la il·luminació fins al dia 24, ja que així també estarà per a la presentació de les Jornades de la Trufa i l’entrega del premi Patronat de Turisme i per Sant Antoni, que se celebra el cap de setmana del 22 al 24 de gener”. El primer edil també ha agraït a aquesta marca la campanya de promoció de la localitat que ha realitzat, que “és la més important que s’ha fet a Morella en moltíssims anys i que ha superat totes les expectatives que teníem al principi, ja que han estat milers de visitants de forma gairebé diària els que han vingut fins a Morella”, apuntava Ripollés. A més, recordava que el Patronat Municipal de Turisme ha acordat donar el seu premi anual a Ferrero Rocher i s’espera que es puga fer entrega del mateix el proper dijous 14 de gener, durant l’acte de presentació de les Jornades de la Trufa.
Gràcies a aquesta campanya, el nom de Morella ha arribat a nombrosos llocs i s’ha aconseguit una repercussió impressionant en els mitjans de comunicació i les xarxes socials. Desenes d’entitats i persones s’han sumat a la campanya i han contribuït a la difusió de la localitat. Cal recordar que importants ambaixadors de la marca, com Martín Berasategui, Jesús Vázquez, Ana García Siñeriz o Boris Izaguirre, van participar en el vídeo de la campanya parlant dels atractius de Morella, el que ja va ser un gran èxit per a la localitat. En total, es van aconseguir més de 18.700 vots, de manera que Morella va ser el poble més votat i va albergar la festa de celebració del 25è aniversari de Ferrero Rocher, el passat 11 de desembre. Part d’aquesta es va retransmetre per Telecinco, en prime time, quan més de tres milions d’espectadors veien la cadena. En aquest moment, Ferrero Rocher va fer la gran encesa de la il·luminació nadalenca de la ciutat, que ha estat el regal que ha fet a la localitat. Unes espectaculars llums, amb més de 170.000 bombetes, que són un autèntic reclam per visitar Morella i que fan que la localitat brille d’una forma molt especial.

Últimas noticias

Contenido relacionado