lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La mostra de documentals PuntoDoc’17 arriba a l’alumnat dels centres educatius de Sagunt

La mostra de documentals PuntoDoc’17, que enguany celebra la seua quarta edició, arriba a l’alumnat dels centres educatius de la ciutat. Serà a partir del pròxim 27 d’abril fins al 14 de maig quan la mostra oferirà la seua secció educativa SchoolDOCS. Per a això, s’han seleccionat tres interessants documentals que han sigut premiats, i que seran projectats exclusivament i de manera gratuïta per als alumnes dels centres educatius de primària, secundària i cicles formatius de la ciutat.

Els documentals, aptes per a diferents públics, es projectaran els dies 3,4 i 5 de maig en l’Auditori Joaquín Rodrigo i els dies 10,11 i 12 de maig en el Casal Jove de Port de Sagunt, tots ells en horari lectiu, a partir de les 10.15 hores.

Concretament les mostres són Muros, de Pablo Iraburu i Migueltxo Molina, que parla de l’existència de murs en el món i la igualtat entre les persones. Es projectarà el dimecres 3 de maig en l’auditori Joaquín Rodrigo, i el dijous 10 de maig en el Casal Jove, i va destinat a alumnes de 3 i 4 d’ESO i de cicles formatius.

D’altra banda, Bicicletes vs cotxes, del suec Fredrik Gertten, és un documental que reflexiona sobre alguns assumptes com el canvi climàtic i la contaminació urbana, així com els beneficis d’una societat adaptada a les dues rodes, i no als cotxes. Serà el dijous 4 de maig en l’auditori Joaquín Rodrigo, i el dijous 11 de maig en el Casal Jove, quan els alumnes de 5 i 6 de primària i els de 1 i 2 d’ESO podran gaudir del documental.

A més, el divendres 5 de maig en l’auditori Joaquín Rodrigo, i el divendres 12 de maig en el Casal Jove, es projectarà el documental francés Las Estaciones, de Jaques Perrin i Jacques Cluzaud, en el qual s’ofereix un viatge en el temps per a descobrir alguns dels espais naturals més curiosos que uneixen a l’home amb l’animal. Podran gaudir-ho els alumnes de 3 i 4 de primària.

A causa de l’aforament de les sales els grups hauran de fer la reserva enviant un correu electrònic abans del 27 d’abril a l’adreça [email protected] o trucant per telèfon al 96 268 34 39 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 h, indicant: centre educatiu, curs, grup, nombre i nom tutor/a.

Últimas noticias

Contenido relacionado