jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Nadal a la plaça Major s’estrena amb tallers, màgia, circ, conta contes i animació infantil

El Nadal a la plaça Major s’estrena amb tallers, màgia, circ, conta contes i animació infantil

Castelló converteix la plaça Major en l’escenari del Nadal per a públic familiar. Del 27 de desembre al 4 de gener s’aniran alternant les diferents activitats programades per a públic infantil amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci durant les vacances escolars i acostar l’esperit nadalenc als més menuts. La proposta, que s’estrena enguany, inclou tallers, manualitats, conta contes, animació, màgia, música i circ segons els dies.

La dinamització infantil s’ha programat en horari de matí i vesprada (d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00) per tal de facilitar la participació de les famílies castellonenques. El programa Nadal a la plaça Major, fruit de la col·laboració entre diverses regidories, compta amb la participació d’Objetivo Cero, Splai Castelló i Món d’*Animació, que han previst activitats diverses perquè el públic familiar puga repetir participació.

Objetivo Cero ha dissenyat per als dies 27, 28, 30, 2 i 3 una una oferta d’oci infantil basada en el Nadal des d’un punt de vista respectuós amb el medi ambient, atès que els materials utilitzats en els diversos tallers seran reciclats i s’apostarà així per l’ecodiseny. A través de diverses activitats es treballaran les habilitats artístiques, psicomotrius, així com les emocions i se situaran diverses zones on els monitors realitzaran les activitats amb els xiquets i xiquetes. Estan previstos explica contes, danses, cançons i estiraments. En aqueixa mateixa zona, també es realitzaran tallers d’emocions amb dinàmiques per als més xicotets.

A més, la vesprada del 2 de gener la música també es farà un lloc en l’escenari de la plaça Major. A les 18.30 començarà un concert de rock and roll a càrrec del grupo Trece i, a continuació, actuarà la Rana Manca.

Splai Castelló assumirà la dinamització els dies 29, 1 i 4 amb una oferta d’oci infantil i familiar repartida en quatre zones que comprendran activitats d’animació, jocs, expressió artística i tallers. Cada dia s’incorporarà una temàtica diferent en els tallers perquè xiquets i xiquetes puguen repetir participació. Així, està previst fer un taller de màgia perquè els més menuts aprenguen alguns trucs bàsics, també un taller de danses del món i, finalment, un taller de circ perquè puguen fer malabars, practicar amb el diàbolo, etcètera.

A més, el dia 31, coincidint amb la celebració de la Sant Silvestre, l’última carrera de l’any i la més popular i familiar de totes, s’ha previst una matinal de jocs a càrrec de Món d’Animació. D’11.00 a 14.00 hi haurà jocs de fusta XXL, un arbre de Nadal per a penjar els desitjos per al nou any i un photocall per a acomiadar 2015.

Últimas noticias

Contenido relacionado