sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Navarrete (Compromís-Podem) “és l’hora d’anar a Madrid a decidir, no a demanar”

El número 1 de la llista de ‘Compromís-Podemos: És el Moment’ al Senat, Jordi Navarrete, ha mostrat avui el convenciment de què gràcies a la coalició, també es serà decisiu a partir de dia 20 de Desembre tant al Congrés dels diputats com al Senat.

Segons Navarrete “ Compromís i Podemos hem estat determinants per dur el nou cicle polític al País Valencià, i a bona part dels ajuntaments del nostre País, i eixa ventada d’aire fresc ha d’arrodonir-se també amb un important grup parlamentari tant al Senat com al Congrés; ja que sense nosaltres, no serà possible el canvi de majories, de polítiques, i de mesures. Per això, ara per ara som el únic vot útil, i la única garantia de que les coses poden canviar a millor”.

Navarrete ha destacat que allò que està en joc ara no és ser més o menys reivindicatius “ hem de canviar el paradigma, no volem anar a Madrid a demanar als altres que ens escolten, que ens tinguen en compte, que ens deixen d’humiliar, ara és el moment, com hem fet als ajuntaments i a la Generalitat, de ser, de formar part, de decidir. Volem deixar de ser una veu crítica, reivindicativa, per ser govern; perquè en un escenari on no hi hauran majories, els valencians i valencianes que realment no ens devem a ningú més qeu al nostre poble, hem de decidir al Congrés i al Senat, i això s’ha de fer amb un grup nombrós. I l’experiència ens diu que quan s’ha votat majoritàriament al PP o al PSOE, els representants triats per les nostres circumscripcions, s’han oblidat dels seus electors un cop han arribat a la “meseta””.

El candidat al Senat ha explicat que la realitat sociopolítica al País Valencià ha canviat molt en els darrers anys i prova d’això seran els resultats del dia 20 “ totes les enquestes apunten a que podem disputar al PP ser la primera força en les tres circumscripcions electorals, i això suposa automàticament un grup parlamentari nombrós al Senat i al Congrés, i és el que realment necessita el nostre País, una veu que plantege solucions als problemes dels nostres territoris, i volem tindre eixa veu no sols per parlar d’allò nostre, sinó per un model econòmic, territorial, social just i equitatiu, perquè ja hem demostrat que podem i volem ser un poble solidari amb la resta de pobles, i per això també volem decidir quin és el millor model per aplicar a eixe estat que hem de compartir”

Últimas noticias

Contenido relacionado