Nules col·laborarà amb les iniciatives de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca

L’ajuntament continuarà col·laborant amb la plataforma d’afectats per la hipoteca de Nules, que va declarar-se Ciutat Lliure de Desnonaments l'abril del 2016.

785
Diversos familiars investigats per encobrir-los

L’Ajuntament de Nules col·laborarà amb les iniciatives que duguen a terme des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) després de la reunió mantinguda entre l’actual regidor d’Associacions, Jaume Segura, i representants de la PAH de Nules.

“La trobada ha sigut una primera presa de contacte amb aquesta associació després de prendre possessió com a regidor en substituir en el càrrec a Pedro Rubio. Els membres de la PAH m’han traslladat les seues preocupacions i la tasca que desenvolupen, de manera que l’Ajuntament continuarà col·laborant amb ells en la mesura que siga possible”, comenta el regidor d’Associacions, Jaume Segura.

Des de la plataforma s’ha assenyalat que hi ha molta feina per fer “encara que no hi ha desnonaments a la localitat no significa que no hi haja problemes que necessiten una solució”, matisa la seua portaveu, Fina Mechó. Entre les actuacions realitzades per aquest col·lectiu es troba haver presentat la proposta per a declarar Nules Ciutat Lliure de Desnonaments, que va ser aprovada en Ple en el mes d’abril del 2016; així com impulsar la creació d’un grup de treball conjunt amb diverses entitats financeres locals i el mateix consistori amb l’objectiu de negociar acords perquè cap família es quede al carrer.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) es va constituir a Nules fa dos anys i realitza assemblees de manera periòdica amb la finalitat d’analitzar i buscar solucions a problemes derivats de situacions de desallotjaments forçats per motius econòmics d’habitatges que constitueixen primera residència per a unitats familiars.