sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Nules constituirà el Consell Social de Mascarell, un òrgan de participació ciutadana

El Ple de l’Ajuntament de Nules aprova un pressupost de més de 12 milions i mig d’euros i la creació del Consell Social de Mascarell.

El Ple de l’Ajuntament de Nules, celebrat ahir, ha aprovat el Consell Social de Mascarell, que es constituirà aviat. L’alcalde del Municipi, David García, ha explicat que “es tracta d’un òrgan de participació ciutadana creat exclusivament per a la població de Mascarell, de manera que els veïns i les veïnes, tindran al seu abast un lloc on es tractarà qualsevol tema que els afecte. Parlem d’una iniciativa, que es posarà en marxa per primera vegada a Mascarell.

El Consell Social de Mascarell estarà format per l’alcalde de Nules, David García, el regidor de Mascarell, el regidor de Participació Ciutadana, Pedro José Rubio Medina, l’alcalde de Mascarell, Adrián Sorribes, tres veïns de Mascarell i un representant de cadascuna de les associacions de Mascarell. A més d’un funcionari de l’Ajuntament de Nules i un membre de la Policia Local que tindran veu però no vot.

El plenari també ha aprovat els conters per a l’any que ve 2018, un pressupost de 12.541.678,42 euros que l’alcalde de Nules qualifica “d’inversor i que es presentaran els detalls per partides en una roda de premsa que s’ha convocat per a dimarts”.

Altres dels punts tractats en aquesta sessió plenària han sigut la relació dels llocs de treball per a l’exercici 2018, “en la que s’amortitzen dues places no cobertes, es creen dues places per a peó de jardineria, una de tècnic d’agricultura, una d’intendent de Policia Local i altres llocs de treball temporal per a cobrir necessitats en les àrees de neteja, ajuda a domicili i serveis socials. També s’equiparen alguns salaris del grup A1 aplicant el principi constitucional d’igualtat i s’ha creat un servei de dies de disponibilitat, jornada de més hores, per a aquells col·lectius que realitzen moltes hores extraordinàries com ara la Policia Local o la brigada municipal d’obres i serveis”, explica el primer edil.

En aquest plenari també s’ha aprovat el reglament de participació ciutadana on es coordinaran i regularan totes les accions a implementar relacionades amb aquesta matèria.

Per altra banda, es bonificarà en un 95% l’ICIO de les obres que es realitzaran en el parc de bombers de Nules.

Últimas noticias

Contenido relacionado