sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Govern d’Espanya invertirà uns 68.000 euros a Nules per estabilitzar la platja de les Marines

El PP celebra que Costes esculla Les Marines per a iniciar el projecte d'estabilització del litoral, per un pressupost del votant de 68.000 euros.

La platja de Les Marines ha sigut el tram de costa, que ha triat la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa per a iniciar en 2018 la redacció de projectes que permeten estabilitzar el litoral de la zona sud de Castelló. La licitació el passat 27 d’octubre en el Butlletí Oficial de l’Estat, d’un projecte, que el passat 17 de novembre tancava, el període de presentació d’ofertes, “ens fa avançar cap a una inversió que arribarà de mans del Govern d’Espanya gràcies al compromís amb el nostre litoral”.
Mario García, regidor i portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Nules, ha valorat aquesta inversió, que l’Estat ha llançat enguany, amb l’objectiu d’obtenir en 2018 un projecte, que permeta estabilitzar la platja de les Marines de Nules. Amb un pressupost de 68.337,65 euros i un termini d’execució de 9 mesos, “es llança una actuació que permetrà que Nules reba una millora que permeta condicionar i consolidar el nostre litoral”.
Mario García, que recentment va visitar aquest tram de la costa, amb el president del Partit Popular de la província de Castelló, Miguel Barrachina, ha destacat la inversió, que constata “que enfront de governs com l’autonòmic que exclouen a Nules dels seus pressupostos, hi ha governs, com el d’Espanya, que no solament actuen en matèria de regeneració del litoral, sinó que a més també inverteixen en millores d’infraestructures i serveis, com és el cas de l’aparcament de l’estació de trens”.
De fet, cal recordar que Adif, l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries, ha iniciat fa escassos dies les obres de l’aparcament de l’estació de Nules. Una inversió, que en aquest cas es quantifica en 820.111,65 euros i que té un termini d’execució, que permetrà que el pròxim estiu els usuaris i veïns de la localitat puguen aprofitar aquesta nova prestació. “És la prova més evident que mentre uns es dediquen a fer anuncis que no es tradueixen en inversions, uns altres utilitzen menys les paraules per a parlar amb fets, els que permeten que Nules millore els serveis i qualitat de vida dels nostres veïns”.

Últimas noticias

Contenido relacionado