jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les obres del parc comercial Vidanova Parc de Sagunt avancen a bon ritme

Les obres del parc comercial Vidanova Parc avancen a bon ritme. L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor d’Urbanisme, Pablo Abelleira; el regidor d’Activitats de l’Equip de Govern, Guillermo Sampedro; personal tècnic de l’Ajuntament i de l’empresa; el director de Promoció de Centres Comercials d’Espanya del Grup Lar, José Antonio García; i l’empresari Julián Castellblanque han visitat este matí les obres del parc comercial Vidanova Parc, situat en el Macrosector IV.

Fernández ha destacat la importància que té este projecte per a l’economia de la ciutat i la comarca, i ha declarat que les obres avancen a bon ritme, ja que fins i tot s’estan asfaltant alguns carrers.

“Hem pogut constatar que les obres van al ritme adequat, a pesar dels problemes que puguen sorgir pel tema de les línies elèctriques, que depenen d’Iberdrola i que per tant no estan en la nostra mà. Ja es nota el polígon en la seua configuració tal i com s’havia plantejat, amb els seus carrers principals”, ha declarat Fernández, qui assegura que “la UTE que porta les obres està executant tot allò que estava previst de manera satisfactòria i per tant els nostres compromisos van a anar endavant”.

A més, ha recordat que “hi ha importants empreses com Leroy Merlin o Decathlon que estan esperant a finalitzar les obres o fins i tot abans per a poder demanar les llicències i això implica que evidentment nosaltres anem a treballar de valent perquè tot estiga en regla i perquè el parc siga una realitat oberta al públic en el 2018”.

Vidanova Parc ocuparà una extensió total de parcel·la de 120.000 m2, suposarà una inversió total de 90 milions d’euros i la creació d’uns 650 ocupacions directes en el seu funcionament habitual, segons dades aportades en el seu moment per l’empresa. Durant campanyes puntuals o temporades de major demanda podrien arribar a contractar-se eventualment a altres 100 persones. A més, l’hipermercat que es va a instal·lar incrementarà aqueixes xifres d’ocupació directa en unes 160 persones. A més, l’estimació d’ocupació indirecta de personal de neteja, seguretat, transport, etc. se situa entorn de 250 ocupacions.

Últimas noticias

Contenido relacionado