martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ontinyent obri a la ciutadania els seus “Espais Familiars” per potenciar el joc entre pares i fills

Els pares i mares d’Ontinyent ja poden inscriure’s a una nova edició dels “Espais Familiars”, un servei totalment gratuït per a pares i mares de xiquets i xiquetes de zero a tres anys, posat en marxa des de l’àrea de Política per a les Persones de l’Ajuntament.

La regidora coordinadora de l’àrea, Sayo Gandia, explicava que “es tracta d’un servei que pretén acompanyar als pares i mares assistents en el creixement com a família mitjançant la comunicació, l’intercanvi d’experiències i el joc amb els fills”. Així, es realitzen trobades setmanals on els protagonistes són les criatures i la seua relació amb la mare/pare, es promou un vincle saludable a través del joc i es programen xerrades i tertúlies dirigides per professionals del món sanitari i educatiu.

La durada del programa és de març a juny del 2017. La programació prevista inclou activitats de ioga, com contar contes, psicomotricitat relacional, educació positiva i intel·ligència emocional, treballs manuals, massatges, sessions preparades pels grups i musicoteràpia. Les sessions es realitzaran a l’Edifici UNED, en el Grup Ramón Llin del Barri de Sant Rafael, distribuint-se en tres grups, segons l’edat dels menuts en el moment de la sol·licitud d’inscripció: de 0 a 1 any Dilluns de 11’00 a 13’00 h; d’1 a 2 anys Dimecres de 18’00 a 19’30 h i de 2 a 3 anys Dimarts de 18’00 a 19’30 h.

La sol·licitud d’admissió als Espais Familiars es realitzarà del 20 al 28 de febrer mitjançant instància general que es presentarà al Registre d’Entrada de l’Ajuntament d’Ontinyent o oficina PROP. La instància (Instància General de l’Ajuntament d’Ontinyent) pot descarregar-se a la web municipal i caldrà especificar, a més de les dades de la persona sol·licitant, les dades d’identificació del menor: nom i cognoms i data de naixement. Cada família podrà sol·licitar només plaça a un grup del programa.

Les admissions es realitzaran per sorteig de les sol·licituds rebudes al grup de 0 a 1 any, mentre que als grups d’1 a 2 i de 2 a 3 anys tindran prioritat les famílies que van participar en els Espais Familiars l’any 2016, mentre que la resta de places es sortejaran entre les sol·licituds rebudes. Les llistes de les famílies admeses i les de reserva es publicaran a partir de l’1 de març de 2017 a la web municipal i al tauler d’anuncis de l’edifici de l’Ajuntament, podent ampliar-se la informació al telèfon 96.291.82.22 o a [email protected]

Últimas noticias

Contenido relacionado