Orpesa comença les obres d’adequació de la Biblioteca de la platja d’Amplàries

L'Ajuntament d'Orpesa comença les obres del punt de lectura d'Amplàries, que finalitzaran en dos mesos.

518
El Gran Teatre Antonio Ferrandis va ser l'escenari triat per a celebrar la presentació de les noves Falleres Majors de Paterna per a l'exercici 2018, que acompanyades per les seues respectives Corts d'Honor, van rebre l'afecte de centenars de veïns que no van voler perdre's l'acte L'alcalde va agrair a la Junta Local Fallera i al seu president Goyo Buendía, el gran treball que realitzen per a situar a les Falles en un lloc privilegiat del mapa social, cultural i festiu de Paterna

L’alcalde d’Orpesa, Rafael Albert, ha visitat les obres d’adequació de la Biblioteca del Mar de la platja d’Amplàries, que finalitzaran en un termini aproximat de dos mesos, i que convertiran el recinte en un punt de lectura per a veïns i turistes en la temporada estival.

Els treballs, en els quals l’Ajuntament ha invertit 15.000 euros, vénen a pal·liar les manques que tenia el local. “Estava connectat a un grup electrogen en un espai molt reduït i no tenia cap ventilació, per la qual cosa no complia amb la normativa ni pel que fa a la instal·lació ni com a biblioteca”, va explicar l’alcalde. Per açò, l’empresa encarregada de l’obra està col·locant una nova instal·lació elèctrica, una rampa per a fer el recinte accessible i una condícia, amb el que complirà amb tots els requisits previstos per la llei.

Cal recordar que amb la recuperació per a gestió municipal d’aquest servei, els usuaris no hauran d’abonar cap quantitat per a utilitzar-ho, al contrari del que succeïa fins al moment.

Rafael Albert va afegir que en Amplàries, prop del punt de lectura, s’habilitarà també una nova biblioteca en un baix, la gestió del qual ha recuperat l’Ajuntament. “La nostra intenció és que estiga oberta al més prompte possible”, va manifestar.