domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El grup inversor de Qatar Sama Global anuncia la seua entrada en Marina d’Or

Des d'Ibermark destaquen que el creixement de l'economia espanyola i l'especialització i internacionalització de les companyies està atraient grans companyies i inversors internacionals

El grup de Qatar Sama Global Investment ha anunciat en la seua pàgina web que ha entrat a formar part de l’accionariat del grup empresarial Marina d’Or per a desenvolupar estratègies de futur i millorar el valor global de la companyia.

Sama planeja invertir 400 milions d’euros a Espanya en una primera fase, en sectors com l’immobiliari, la indústria, l’esport, l’oci, el turisme, la innovació i la tecnologia, segons fonts pròximes al grup de Qatar.

Per part seua, fonts de Marina d’Or han explicat a EFE que les negociacions amb aquest grup inversor radicat a Qatar encara no s’han tancat i se segueix encara en la fase de converses.

Les mateixes fonts han assenyalat que durant tota la setmana s’està treballant amb els representants d’aquest grup empresarial i que la setmana que ve podrien finalitzar les negociacions.

Sama Global Investment és un grup d’inversió que proporciona als seus socis una àmplia gamma d’estratègies de finançament per a servir a un ampli espectre de clients des de la seua caserna general a Doha, Qatar.

En el seu apartat de socis ja figura Marina d’Or al costat d’una altra companyia espanyola, la signatura d’assessors jurídics Ibermark, companyia valenciana amb 20 anys d’experiència en el camp de la propietat intel·lectual i en el món de societats i marques.

Des d’Ibermark destaquen que el creixement de l’economia espanyola i l’especialització i internacionalització de les companyies està atraient grans companyies i inversors internacionals, i aquest fet ha cridat l’atenció de Sama Global Investment, l’estratègia del qual és generar un volum significatiu de negoci i inversions a Espanya a través de l’adquisició de nous actius.

Sobre Marina d’Or, el grup de Qatar assenyala que es tracta del “major resort de vacances, situat a Orpesa” i que “gràcies a la seua situació estratègica, el complex és un punt de partida ideal per a un extens i variat programa de visites per a conéixer el patrimoni de la província”, que compta “amb pobles pintorescos com Morella i Vilafamés”.

Últimas noticias

Contenido relacionado