08:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paduraru recrimina al bipartit que “convertisca l’informe de les festes en un autoelogi i no faça autocrítica”

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha recriminat al bipartit que “haja convertit l’informe de les festes 2017 en un auto elogi i, en canvi no realitze una sola autocrítica d’aspectes a millorar en la gestió ni tampoc arreplegue les nombroses queixes d’entitats festeres per a poder atendre les seues demandes i no repetir errors”.
En aquest sentit, Paduraru ha recordat que “el procés dut a terme pel Govern per a adjudicar els serveis de Magdalena va perjudicar les empreses locals, que es van veure desplaçades per empreses de fora i, per tant, no van obtenir cap benefici enguany; el descontentament de les colles amb el bipartit pels carros engalanats; les dimissions en massa de la Junta de Festes; o el fullet sexista que va haver de retirar-se després de la denúncia de Ciutadans”. “Res de tot açò apareix en l’informe que ha presentat hui l’Executiu en el Patronat de Festes”, ha indicat el regidor.
Així mateix, l’edil ha qüestionat que “l’assoliment en gestió que s’atribueix el bipartit siga incrementar el pressupost i fer complir la llei”. “Més pressupost no suposa una millor gestió i eficiència”, ha indicat el portaveu i ha afegit que “complir amb la normativa no és tampoc un mèrit, sinó una obligació”.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado